top of page
Търсене
Снимка на автораVesela Georgieva

Томотерапия - Най-ефективният начин за борба с рака!

​Персонализирано радиотерапевтично лечение


​Томотерапията е най-ефективният и най-новият метод за борба с рака, като предоставя на пациентите възможност за лечение в Истанбулската болница Медикълпарк Бахчелиевлер. В рамките на терапията, необходимата доза може да достигне до множество туморни клетки, докато органите са защитени, а здравите тъкани са предпазени до максимална степен. Устройството за Томотерапия може да бъде намерено само в две здравни заведения в Истанбул.

Доц. д-р Берин Пехливан, началник на Катедра по радиотерапия в Истанбулската болница Медикълпарк Бахчелиевлер, заявява, че уредът за Томотерапия позволява насочените лъчи да се прилагат с различни дози към различни видове тумори, които могат също така да варират по размер, на различни места едновременно. След като е определена локализацията на туморните клетки, радиотерапията се прилага с различни дози и от различни ъгли с помощта на Томотерапията. Тя изисква създаване на личен план за всеки пациент, така че не само раковите клетки да бъдат лекувани най-ефективно, но и да се избегне излагане на здравите органи на висока радиация. Целенасочената терапия е едно от най-важните предимства. Доц. д-р Берин Пехливан обяснява, че здравите тъкани около туморните клетки са защитени с многопосочни лъчи и че нежеланите ефекти от тази терапия са по-малко от тези на традиционната радиотерапия. Тя подчертава, че се постига значително предимство в лечението, което изисква състезание с времето, тъй като лъчите могат да бъдат прилагани едновременно в повече от една зона. Доцент Берин Пехливан, която споделя своя опит в общото радиоизлъчване при Томотерапията и стереотактичната радиохирургия с д-р Флориан Стерцинг, (който прави наблюдения върху Томотерапията в Катедра по радиотерапия на Хайделбергския университет), целят да направят Катедра по радиотерапия, за най-добрия център за лечение на рака и работят за осигуряване на голям принос към човешкия живот с технологични и научни иновации.


Предимства на лечението с Томотерапия:


✔ Целенасочена терапия

✔ По-малко странични ефекти

✔ Възможност за повторно лечение

✔ Икономия на време

✔ Клинично отличие


Тя позволява планирането и доставянето на прецизно съобразени радиационни дози. Вградената технология за "компютърна томография" е идеална за точно позициониране на пациентите, намаляване на граничните стойности и адаптивно планиране.


Персонален подход

Всеки пациент получава "Персонализирано" лечение по поръчка". Страничните ефекти могат да бъдат минимизирани, тъй като се предпазва повече здрава тъкан.


Удобство

Улеснява програмирането в традиционни времеви рамки. Предоставя опции за лечение, които не са възможни с традиционното такова.


3D процедури

Изображенията се обработват на ежедневна база с истинската 3D компютърна томографска система, интегрирана със системата за Томотерапия и "Хеликалната" доставка на радиация се асоциира с триизмерни лечебни дози. Ако имате нужда от допълнителна информация или имате конкретни въпроси, искате да направите запитване относно дадена медицинска интервенция, не се колебайте да се свържете с нас чрез нашите контактни данни, които можете да намерите на нашия уебсайт. Нашите представители ще бъдат радостни да ви помогнат и да отговорят на всичките ви въпроси. Източник - https://medicalparkinternational.com/

5 преглеждания0 коментара

Commenti


bottom of page